UUDISKOHTEET JA REMONTIT

 

RemoCon Rakennus Oy on kumppanisi rakentamisen kaikissa vaiheissa.

Ota yhteyttä

toteutamme Unelmiesi rakennusprojektin

Tarjoamme uudis- ja remonttirakentamisen palveluita. Toteutamme niin isompia hankekokonaisuuksia kuin pienempiä rakennus- ja remontointikohteita. Palveluihimme kuuluvat myös pientalorakentamisen vastaavan mestarin tehtävät sekä työmaavalvonta.
Asiakaskuntaamme ovat yksityistaloudet, kiinteistöt ja yritykset. Toimistomme sijaitsee on Parolassa Merventie 5.

 

Tule tutustumaan

Kokonaisvaltaiset rakennuspalvelut

Tavoitteemme on tehdä työmaa asiakkaidemme näkökulmasta helpoksi, me olemme rakentamisen ammattilaisia. Tarjoamme kokonaisvaltaisia urakoita, kokonaisratkaisuja jossa hoidamme toteutuksen lisäksi tarvittaessa myös kohteiden lupa-asiat, suunnittelun ja valvonnan. Laatutasomme ja ammattitaitomme rakennushankkeiden toteutuksessa on korkea ja meillä toimivat vain luotettavat hankekumppanit, alihankkijat joiden näkemys vastaa omaamme. Saat kaikki palvelut vaivattomasti saman katon alta ja yhdellä sopimuksella!

 

  • Huoneistoremontit

  • Huolto- ja korjaustyöt

  • Kiinteistöremontit sisällä ja ulkoa

  • Omakotitalot, katokset ja rakennukset

  • Tilamuutokset liike- ja toimitiloihin

Pyydä tarjous meiltä

RemoCon Rakennus Oy:n tarjoamat palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Vähennysmahdollisuus ei koske uudisrakentamista. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä löydät Verohallinnon sivuilta

Rakennusosaamista laadusta tinkimättä

Suomalainen työ on toimintamme perusta. Meille on myönnetty Avainlippu-merkki, joka kertoo Suomessa tuotetusta palvelusta suomalaisia työllistäen. Olemme Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritys.

 

Panostamme rakentamisen laatuun. Olemme tinkimättömiä rakentamisen ammattilaisia. Teemme yhteistyötä luotettavien hankekumppaneiden kanssa, joiden näkemykset vastaavat omaamme.

 

Ota yhteyttä

hCaptcha

RemoCon Rakennus Oy

Merventie 5

PAROLA, 13720

Myynti ja tarjouslaskenta

Ari Viljanen

Ari Viljanen RemoCon Rakennus Oy